0570-525666

info@digicasting.nl

www.vcbo.nl

OOK GEZIEN WORDEN IN WIJHE? 

Wie weleens in Wijhe komt, moet dit grote opvallende  beeldscherm in de etalage van DW Makelaardij zeker gezien hebben. Midden in het centrum van Wijhe, gericht naar het drukke kruispunt ‘Raalterweg/Enkweg’ en voor de spoorwegovergang, valt dit 1,20 meter brede en 2,00 meter hoge beeldscherm zeker op.

ZO’N 20.000 PASSERENDE MENSEN PER WEEK
Volgens gegevens die beschikbaar zijn gesteld door de gemeente Olst-Wijhe, passeren er gemiddeld 4.000 mensen per doordeweekse dag dit kruispunt. Omdat het in het weekend minder druk is, betekent dit dat er per week gemiddeld zo’n 20.000 mensen van jong tot oud dit beeldscherm zien.

NÓG MEER LANGER ONDER DE AANDACHT
Indien er een trein voorbijkomt, dan moet een deel van deze passanten wachten voor de spoorwegovergang. Dit duurt enkele minuten en vindt 4 x per uur plaats, wat nog meer aandacht oplevert.

MINIMAAL 720 KEER PER 24 UUR IN BEELD
Niet alleen de trein komt 24 uur per dag voorbij, maar ook jouw advertentie… mocht je natuurlijk besluiten om te gaan adverteren op dit beeldscherm.

Een pagina met een advertentie is maximaal 10 seconde in beeld en komt minimaal 1 keer per 2 minuten voorbij. Dat is dus gegarandeerd minimaal 30 keer per uur en minimaal 720 keer per 24 uur dat een advertentie op een originele manier onder de aandacht gebracht wordt. Nu we de rekenmachine dan toch bij de hand hebben, dan betekent dit dat een advertentiepagina per week minimaal 5.040 keer in beeld komt en per maand minimaal 20.160 keer.

AANBIEDING

NU EXTRA KORTING PER MAAND + ÉÉN MAAND GRATIS
Adverteren kost normaal gesproken € 125,- per maand. Indien je gaat adverteren voor minimaal 6 maanden, dan kost dit nu € 100,- per maand en krijg je één maand gratis. Dus voor € 500,- een half jaar lang, 24 uur per dag en minimaal 120.960 keer jouw advertentie van 10 seconden in beeld. 

Genoemde bedragen zijn exclusief btw. De kosten voor het eenmalig maken en plaatsen van een advertentiepagina is bij de prijs inbegrepen. De 10 seconden zendtijd kan ook verdeeld worden in 2 keer een weergave van 5 seconden, dus 2 keer een pagina van bijvoorbeeld 2 verschillende advertenties… of 2 keer dezelfde advertentie, dat mag natuurlijk ook.

 

JA, IK WIL OOK OP DAT SCHERM!

Vul dan hieronder het contactformulier in, druk op ‘VERZENDEN’ en wij nemen snel contact met je op. Kan je zo lang niet wachten? Klik dan op de rode ‘chat-button’ of bel met 0570-525666, wij staan je graag te woord.