0570-525666

info@digicasting.nl

www.vcbo.nl

PROBEER ONZE GEBRUIKSVRIENDELIJKE NARROWCASTING CMS

Werken met ons Content Management Systeem (CMS) is kinderlijk eenvoudig. Zo maak je binnen ‘no-time‘ een uitzending (publicatie) en zet je deze met ‘twee drukken op de knop‘ op het narrowcastingbeeldscherm.

Twee weken lang kan je gratis, zonder beperkingen, gebruik maken van het Digicasting CMS.

Zo krijg je toegang tot alle opties en maak je gebruik van de de templates en sjablonen die er standaard inzitten zoals: Redactionele nieuwspagina’s, NS Vertrektijden, Buienradar, Verkeersinformatie, Tickertape (lichtkrant onderin) met eigen logo, Youtube, Flitsradar, Minuut van Nu.nl, Wegwerkzaamheden, Achtergrondradio, Lokaal Weer, enz. enz.

Ontdek het zelf door een demo-account aan te vragen en start met het maken van jouw eigen narrowcastinguitzending.

Mocht je tijdens deze proefperiode ‘CMS support’ wensen, dan staan wij je graag te woord. 

Zeker ook na de proefperiode, om te bespreken wat de mogelijkheden zijn om narrowcasting van Digicasting te realiseren bij jou op locatie.

Wist je trouwens dat Digicasting ook hét adres is voor advies, aanschaf, bevestigen en aansluiten van professionele narrowcasting beeldschermen?

Graag tot ziens, we kijken uit naar jouw aanvraag!

 

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen de kortste keren contact met je op. Wil je liever eerst meer info, bel dan met 0570-525666 of druk onderin op de rode chatbutton.