0570-525666

info@digicasting.nl

www.vcbo.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op alle leveringen en diensten van Digicasting zijn haar Algemene Voorwaarden van toepassing, deze worden op verzoek naar je toegezonden. Hieronder worden alvast enkele voorwaarden genoemd, die naast de Algemene Voorwaarden van toepassing zijn op onze diensten en leveringen. Lees ook onze leveringsvoorwaarden.

  • De overeenkomst duurt drie jaar en wordt aansluitend automatisch per één jaar verlengd.  Opzegtermijn is uiterlijk twee maanden voor het einde van een periode. Opzeggen kan per e-mail naar info@digicasting.nl o.v.v. je klantgegevens.
  • De narrowcastingplayer wordt bij defect kosteloos vervangen bij normaal gebruik en gedurende de looptijd van het gekozen abonnement.
  • Indien er extra een koppeling gemaakt moet worden tussen de narrowcasting en een externe database (informatiebron) met bijvoorbeeld reserveringen, prijslijsten, sportuitslagen, nieuwsberichten van websites, huizen van een makelaar enz., zodat deze informatie in dezelfde huisstijl weergegeven kan worden als de andere narrowcastingpagina’s in een uitzending, dan zijn er éénmalige startkosten en dat zijn de programmeerkosten hiervoor exclusief en worden deze op offertebasis uitgevoerd.
    Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

    Raalte, december 2021