Algemene voorwaarden

Overige Voorwaarden en Algemene Voorwaarden

Op alle leveringen en diensten van Digicasting zijn haar Algemene Voorwaarden van toepassing, deze worden op verzoek naar je toegezonden. Hieronder worden alvast enkele voorwaarden genoemd, die naast de Algemene Voorwaarden van toepassing zijn op onze diensten en leveringen. Lees ook onze leveringsvoorwaarden.

 • Uiteraard komen wij met alle plezier naar je toe om jouw toekomstige narrowcasting-project, groot, klein, eenvoudig of ingewikkeld te bespreken en te adviseren. Wij horen graag van je!
 • Neem contact met ons op indien je het plaatsen, monteren, aansluiten en testen van de narrowcastingplayer(s) en/of LED scherm(en) op locatie aan professionals over wil laten. Wij kennen de juiste mensen om deze klus voor jou te klaren.
 • Wil je graag narrowcasting maar geen tijd om zelf uitzendingen te maken? Laat het ons weten, wij nemen dit graag van je over.
 • En al helemaal geen tijd om professionele, ‘gelikte’ en aansprekende slides te maken? Ook hier ontzorgen wij je graag… Neem contact met ons op en wij vertellen je graag alle mogelijkheden!
 • De overeenkomst duurt zolang de periode die het gekozen abonnement aangeeft en wordt aansluitend automatisch per één jaar verlengd. Na de looptijd van het gekozen abonnement gaat de looptijd dus over naar één jaar en wordt het maandbedrag € 25,-. Opzegtermijn is uiterlijk twee maanden voor het einde van een periode. Opzeggen kan per e-mail naar info@digicasting.nl o.v.v. je klantgegevens.
 • De narrowcastingplayer wordt bij defect kosteloos vervangen bij normaal gebruik en gedurende de looptijd van het gekozen abonnement. Na looptijd van het gekozen abonnement en het maandbedrag is overgegaan naar € 25,- dan zijn de kosten voor het vervangen van een narrowcastingplayer € 275,- per stuk.
 • Indien er een koppeling gemaakt moet worden tussen de narrowcasting en een externe database (informatiebron) met bijvoorbeeld reserveringen, prijslijsten, sportuitslagen, nieuwsberichten van websites, enz. Zodat deze informatie in dezelfde huisstijl weergegeven kan worden als de andere narrowcastingpagina’s in een uitzending, dan zijn de programmeerkosten hiervoor exclusief en worden deze op offertebasis uitgevoerd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
 • Tot slot, de narrowcastingplayers werken prima op WIFI, maar om een stabiele werking te garanderen heeft het onze voorkeur om een narrowcastingplayer te voorzien van bedraad internet.
 • Heb je nog vragen, bel dan met 0570 – 525666, stuur een mail naar info@digicasting.nl of vul het contactformulier in. Wij van Digicasting staan je graag te woord en geven je het beste advies!  

 • Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

  Wijhe, juli 2021

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
BEL ME NU
+
Bel mij!