0570-525666

info@digicasting.nl

www.vcbo.nl

WAT ZEND JE UIT?

Met narrowcasting van Digicasting informeer je in eigen huisstijl en bepaal je zelf wat je op het narrowcastingscherm laat zien.

Denk daarbij aan: bewegwijzering, sluitingstijden tijdens vakantieperiodes, aankondigingen van een braderie, aanbiedingen, personeelslid van de maand, het laatste nieuws, nieuwste producten, diensten, de actuele weersverwachting, bijzonderheden over de locatie, actuele verkeersinformatie, OV aankomst- en vertrektijden, verwijzingen naar websites, zonnepaneel-rendement-info, aankondigingen van personeelsuitje, prijslijsten, omzet prognoses enz. enz.

WAAR EN VOOR WIE?

Narrowcasting wordt toegepast op de volgende locaties: wachtruimte, entree, personeelskantine, sportkantine, zwembad, koffiehoek, showroom, winkelruimte, etalage, kleedruimte, beursstand, restaurant, snackbar, outdoor enz.

Samengevat vind je narrowcasting terug in de volgende branches: overheid, cultuur, sport indoor en outdoor, zwembad, voetbal, kapper, automotive, onderwijs, horeca, recreatie en tourisme, industrie, gezondeidszorg, welzijnszorg, financiële dienstverlening, handel en retail, facilitaire dienstverlening, informatie en communicatie, bouw- en vastgoed, zakelijke dienstverlening enz.

WAAROM NARROWCASTING?

Narrowcasting is véél méér dan alleen een beeldscherm met wat informatie erop. Hieronder hebben we nog wat punten opgesomd waaruit je kan opmaken dat wij van Digicasting daar anders over denken… 

 • Narrowcasting heeft een hoge attentiewaarde.
 • Narrowcasting wordt ook ingezet om ’sfeer en emotie’ mee te geven. 
 • No-nonsense begeleiding van ‘A’ tot ‘Z’.
 • Lage overheadkosten dus gewone prijzen. 
 • Ons CMS is een bewezen systeem dat gekoppeld is aan vele narrowcastingschermen door heel het land. 
 • De huidige generatie narrowcasting beeldschermen geven het interieur een moderne uitstraling.
 • Narrowcasting van Digicasting is onafhankelijk, dus je bepaalt zelf ‘wat’ en ‘wanneer’ er vertoond wordt…
 • Narrowcasting van Digicasting is onafhankelijk, dus geen ongewenste reclames van andere.
 • Narrowcasting is verbonden met het internet waardoor er altijd actuele informatie vertoond wordt.
 • De narrowcasting is hierdoor ‘zelf voorzienend’ te maken waardoor er zonder omkijken, altijd een actuele presentatie is.
 • Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 4 mensen die naar narrowcasting kijkt, een niet geplande aankoop doet.

ZELF DOEN OF UITBESTEDEN?

Met ons Content Management Systeem kan je werkelijk kinderlijk eenvoudig zelf d.m.v. Drag & Drop narrowcastingpagina’s maken en uitzenden. Met daarbij onze support… dan gaat het helemaal goed komen met jouw narrowcasting.

Om nóg professioneler voor de dag te komen, kunnen wij professionele, geanimeerde en aansprekende narrowcasting slides (pagina’s) maken. 

Geen tijd of mogelijkheden om zelf een uitzending te maken? Dan kan je de content bij ons aanleveren die op de narrowcasting vertoond mag gaan worden, denk daarbij aan teksten en afbeeldingen. Wij maken hier dan professioneel uitziende slides van en zetten deze ‘klaar voor gebruik’ in het CMS. Deze slides kunnen dan eenvoudig d.m.v. ‘drag & drop’ in een uitzending gezet worden en voor publicatie verstuurd worden naar het beeldscherm(en). Het is uiteraard ook mogelijk dat er filmpjes, PDF bestanden e.d. aangeleverd worden. Er kan ook content aangeleverd worden van/door adverteerders, ook hier maken wij representatieve slides van. 

NARROWCASTING BEELDSCHERMEN

Communiceren via beeldschermen, dat is waar wij goed in zijn. Maar zeker ook voor alles er om heen, zoals professionele LED- en touch-beeldschermen met een prima prijs, goede garantie en klasse service.

Niet alleen voor beeldschermen ben je bij Digicasting aan het juiste adres, maar ook voor het bevestiging- of ophangmateriaal voor de beeldschermen, alle soorten kabels, HDMi splitters en netwerk-routers. Uiteraard adviseren wij jou graag welk soort narrowcastingbeeldscherm in jouw specifieke situatie nodig is. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waarover wij praten en adviseren wij je graag.

MEER WETEN?

Wil je meer weten over het narrowcasting, hoe het werkt, wat er allemaal mogelijk is of kan je hulp gebruiken bij het vormgeven van jouw narrowcastingproject? Neem dan contact op met Digicasting 0570 – 525666, stuur een mail naar info@digicasting.nl. We staan je graag te woord en geven je het beste advies!