0570-525666

info@digicasting.nl

www.vcbo.nl

ONS CMS IS ZÉÉR EENVOUDIG IN GEBRUIK

Met het door onszelf ontwikkelde Content Management Systeem (CMS), kan je overal waar een internetverbinding is, op een -al zeggen we het zelf- kinderlijk eenvoudige wijze, een uitzending maken, aanpassen of ‘plannen’.

Zo is het dus mogelijk om vanaf je werk, vereniging, thuis of vanuit de camping in Zuid Frankrijk de uitzending aan te passen.

Met de planner is het mogelijk om een ‘doelgroep gerichte uitzending’ op een ruim van te voren bepaalde dag, periode en tijdstip op een beeldscherm te laten zien.

Met het CMS kan je voor meerdere beeldschermen uitzendingen maken en aansturen. Of deze beeldschermen nu geplaatst zijn door het pand, in meerdere vestigingen actief zijn door het land of bij een entree boven elkaar staan, alles is overzichtelijk aan te sturen vanuit het CMS.

Vanuit de Systeempagina van het CMS kan je een uitzending publiceren, zien of de player online is en kan je, indien nodig, deze herstarten.

ALLE CMS VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Kan gebruikt worden door meerdere gebruikers die elk een eigen inlog krijgen en rechten.
  • Is ‘op maat gemaakt’. Een gebruiker ziet alleen de opties waar toestemming voor gegeven is.
  • Is gebruiksvriendelijk door ‘Drag & Drop’ User Interface en heeft geen ‘buttons’ in beeld die er toe doen.
  • Is webbased, dus overal waar een device met een internetverbinding is, kan het CMS gebruikt worden.
  • Het CMS kan ook plannen. Zo kan je zelf bepalen ‘wat’ en ‘wanneer’ er uitgezonden wordt.
  • Zijn er meerdere uitzendingen, dan zijn deze per dag en per uur in te plannen.
  • Het CMS kan meerdere players tegelijk aansturen maar ook een player individueel.
  • Op de Systeem pagina van het CMS kan je zien of de player online is en kan je de player aansturen.
  • Is de player offline dan blijft de laatst gedownloade uitzending zichtbaar, dus géén zwart beeld.

ALTIJD ACTUEEL

Met het CMS kan je dus niet alleen een uitzending maken, het is ook mogelijk om het CMS te koppelen met een database. Zo’n database kan verschillende soorten informatie bevatten, denk daarbij aan reserveringen, prijslijsten van kassasystemen, sportuitslagen, nieuwsberichten van eigen website… enz. Op deze manier kan kan je pagina’s laten zien in de uitzendingen die automatisch voorzien worden van informatie. In combinatie met je eigen pagina’s, het lokale weer en nieuws blijft de narrowcasting altijd actueel. 

MEER WETEN?

Wil je meer weten over het narrowcasting, hoe het werkt, wat er allemaal mogelijk is of kan je hulp gebruiken bij het vormgeven van jouw narrowcastingproject? Neem dan contact op met Digicasting 0570 – 525666, stuur een mail naar info@digicasting.nl. We staan je graag te woord en geven je het beste advies!