Over ons

Digicasting?

Met meer dan 20 jaar ‘narrowcasting kennis’ en klanten verspreid door heel Nederland, heeft VCBO haar sporen in visueel presenteren meer dan verdiend. Meer informatie over VCBO vind je op deze website

Digicasting is een combinatie van de woorden ‘Digital Signage’ en ‘Narrowcasting’. Digicasting is een product van VCBO. Vanuit de gedachte om narrowcasting voor iedereen toegankelijk te maken is Digicasting ontstaan. Laagdrempelige narrowcasting die kinderlijk eenvoudig aan te sturen is door middel van Plug & Play en Drag & Drop. Met als resultaat een professioneel uitziende presentatie op het beeldscherm. Betaalbare en stabiele narrowcasting dus zonder omkijken… ook na installatie! 

Partners

Door haar ruime ervaring is Digicasting niet alleen veelzijdig maar ook door jarenlange samenwerking met de juiste partners extra betrouwbaar. Zo wordt alles rond de narrowcasting geleverd door Azerty en is er nauwe samenwerking met partijen voor ‘outdoor narrowcasting’ en voor het installeren en plaatsen van narrowcasting bij klanten op locatie. 

Koppelingen tussen Digicasting en externe databases van andere applicaties is ook mogelijk. Denk daarbij aan de weergave van reserveringen, prijslijsten, sportuitslagen, nieuwsberichten van websites, enz. enz. Zo is het mogelijk dat deze informatie in dezelfde huisstijl wordt weergegeven als één geheel met de andere narrowcastingpagina’s.

Narrowcasting: van een enkel beeldscherm in de wachtkamer van de fysiotherapeut, meerdere beeldschermen in een multifunctioneel gebouw of een groot LED scherm in een zwembad… bij Digicasting ben je aan het juiste adres!

Contactformulier

Wil je meer te weten komen over narrowcasting? Eenvoudig of complex, we horen het graag want we staan je met alle plezier te woord. Je reactie via het contactformulier wordt snel beantwoord. Kan het zo lang niet wachten, bel dan met 0570 – 525666, je krijgt dan direct antwoord op jouw prangende vraag.

  Adres

  Digicasting
  Burg. Kerssemakersstraat 32b
  8101 AN  RAALTE
  0570 – 52 56 66
  info@digicasting.nl
  www.digicasting.nl

  Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

  Terug naar boven
  BEL ME NU
  +
  Bel mij!