0570-525666

info@digicasting.nl

www.vcbo.nl

VISUEEL COMMUNICEREN EXPERT

Met meer dan 20 jaar ervaring en klanten van groot tot klein verspreid door Nederland, heeft Visueel Communicatiebureau Ouwerkerk (VCBO) haar sporen in visueel presenteren meer dan verdiend. Meer informatie over VCBO vind je op deze website

Digicasting is een combinatie van de woorden ‘Digital Signage’ en ‘Narrowcasting’. Vanuit de gedachte om narrowcasting voor iedereen toegankelijk te maken is Digicasting ontstaan.

Laagdrempelige narrowcasting die eenvoudig aan te sturen is door middel van een Plug & Play narrowcastingplayer en een Drag & Drop Content Management Systeem. Met als resultaat een professioneel uitziende presentatie op elk soort beeldscherm. Betaalbare en stabiele narrowcasting zonder omkijken… ook na installatie! 

ONE STOP, ONE SHOP…

Digicasting is door jarenlange samenwerking met de juiste partners een prima one-stop-shop voor communiceren via beeldschermen.

Zo weten wij precies waar we moeten zijn voor alles rond narrowcasting… denk daarbij aan de speciaal voor narrowcasting gemaakte beeldschermen die binnen geplaatst worden. Maar er is ook een samenwerking met bedrijven die specifieke ‘outdoor’ narrowcasting beeldschermen leveren en alles wat daarbij hoort. 

Voor het installeren, plaatsen en testen van narrowcasting bij de klant op locatie, werken wij samen met bekwame installateurs. De juiste mensen die narrowcasting binnen, buiten, hoog, laag, in Maastricht of op Texel kunnen realiseren.

Onze vaste ervaren programmeurs zorgen ervoor dat diverse soorten koppelingen tussen de narrowcasting van Digicasting en externe databases van de klant mogelijk gemaakt worden.

Denk daarbij aan reserveringen, prijslijsten, sportuitslagen, nieuwsberichten van websites, social media… enz. enz. Zo wordt het mogelijk dat deze dynamische informatie in dezelfde huisstijl wordt weergegeven als de andere narrowcastingpagina’s.

CONTACTFORMULIER

Wil je meer te weten komen over narrowcasting? Eenvoudig of complex, we horen het graag want we staan je met alle plezier te woord. Je reactie via het contactformulier wordt snel beantwoord. Kan het niet zo lang wachten, bel dan met 0570 – 525666.