0570-525666

info@digicasting.nl

www.vcbo.nl

VISUEEL COMMUNICEREN EXPERT

Met meer dan 20 jaar ervaring en klanten verspreid door Nederland, heeft Visueel Communicatiebureau Ouwerkerk (VCBO) haar sporen in visueel communiceren meer dan verdiend. Meer informatie over VCBO vind je op deze website

Digicasting is een combinatie van de woorden ‘Digital Signage’ en ‘Narrowcasting’. Vanuit de gedachte om narrowcasting voor iedereen toegankelijk te maken, is Digicasting ontstaan.

Laagdrempelige narrowcasting die door iedereen eenvoudig aan te sturen is door middel van een “Drag & Drop” Content Management Systeem en een “Plug & Play” narrowcastingplayer.

Met als resultaat een professioneel uitziende presentatie op elk soort beeldscherm. Betaalbare en stabiele narrowcasting zonder omkijken… ook na installatie! 

ONE STOP, ONE SHOP…

Digicasting is door jarenlange samenwerking met de juiste partners een prima one-stop-shop voor communiceren via beeldschermen.

Zo weten wij precies waar we moeten zijn voor alles rond narrowcasting… denk daarbij aan de speciaal voor narrowcasting gemaakte beeldschermen die binnen geplaatst worden. Maar er is ook een samenwerking met bedrijven die specifieke ‘outdoor’ narrowcasting beeldschermen leveren en alles wat daarbij hoort. 

Voor het installeren, plaatsen en testen van narrowcasting, werken wij samen met bekwame installateurs. De juiste mensen die narrowcasting binnen, buiten, hoog, laag, in Maastricht of op Texel kunnen realiseren.

Onze ervaren programmeurs zorgen ervoor dat er met diverse soorten koppelingen zoals API, HTML, XML, JSON of RSS-feed verbindingen gemaakt kunnen worden met databases.

Zo kan in dezelfde lay-out als de pagina’s die in een uitzending staan, dynamische informatie zoals reserveringen, prijslijsten, sportuitslagen, het laatste nieuws, weersverwachting, zonnepaneel stroombesparing, omzetcijfers enz. tussen de narrowcasting van Digicasting en externe databases vertoond worden.

CONTACTFORMULIER

Wil je meer te weten komen over narrowcasting? Eenvoudig of complex, we horen het graag en we staan je met alle plezier te woord.