Interesse?

Digicasting is van alle markten thuis

DIGICASTING BIEDT NARROWCASTING AAN IN ABONNEMENTSVORM WAARBIJ ALLES INCLUSIEF IS. Het enige waar je zorg voor moet dragen is stroom, een internetverbinding en een beeldscherm. En mocht je nog geen beeldscherm hebben? Ook daar kunnen wij jou mee helpen. Wij kennen de beeldschermen allemaal en in iedere situatie… schermen die groot, klein, buiten, binnen, statisch of interactief zijn.


NARROWCASTING VAN DIGICASTING IS INCLUSIEF… ALLES!
– Een ‘Plug & Play’ Narrowcastingplayer
– Uitzendgarantie
met o.a. player defect, dan een nieuwe
– Narrowcasting sjabloon in eigen huisstijl
– Gebruik eigen gebruiksvriendelijke ‘Drag & Drop’ CMS
– CMS updates
– 24/7 Support
– HDMI- en netwerkkabel

 


BETAALBARE NARROWCASTING

Voor slechts €49,50 per maand heb je narrowcasting van Digicasting en kan je er direct mee aan de slag. Inclusief de ‘Plug & Play’ narrowcastingplayer en het ‘Drag & Drop’ CMS is onze narrowcasting aansluiten, uitzending maken en laten zien aan jouw publiek werkelijk een fluitje van een cent. Zonder poespas, zonder omkijken en geheel onafhankelijk bepaal jij  wat je laat zien. 


EEN BEELDSCHERM HUREN
voor op een beursstand, opening van een winkel of tijdelijke aandacht voor een nieuw product in de showroom? Beeldscherm voor binnen, buiten, groot, klein, een korte of juist een langere periode huren… bij Digicasting ben je aan het juiste adres. 


JOUW INFORMATIE DUIDELIJK ZICHTBAAR OP ONS LED-SCHERM IN WIJHE?
Op deze A1 locatie hebben wij een groot opvallend LED-scherm geplaatst die… of je het nu wil of niet… zeker in het oog springt. Met gemiddeld 5.000 views per dag valt jouw boodschap of advertentie zeker op en ben je binnen de kortste keren op een originele manier onder de aandacht gebracht van de vele passanten. Vraag naar de zeer gunstige tarieven!

Ben je overtuigd en wil je narrowcasting van Digicasting bij wijze van spreken deze week al gaan gebruiken… of wil je eerst beter weten hoe het werkt, wat er allemaal mogelijk is, welk soort beeldscherm je erbij nodig hebt of kan je hulp gebruiken bij het vormgeven van jouw unieke narrowcastingproject? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met je op. 

Wij komen graag in contact met je

Vul onderstaand formulier in, laat ons weten waar je interesse naar uitgaat en wij nemen contact met je op. Met meer dan 20 jaar narrowcasting ervaring weten wij van de hoed en de rand en geven wij je met alle plezier en geheel vrijblijvend het allerbeste advies. Je kan natuurlijk ook een mail sturen naar info@digicasting.nl of bellen met 0570 – 52 56 66. Linksom of rechtsom: we staan je graag te woord.

  Content abonnement?   


  Professioneel gemaakte slides?   


  Montage en aansluiten op locatie?   
  Naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Aanvullende informatie?

  Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

  Terug naar boven
  BEL ME NU
  +
  Bel mij!