0570-525666

info@digicasting.nl

www.vcbo.nl

DIGICASTING IS  ‘ALL INCLUSIVE’

Het enige wat je nodig hebt is stroom, een internetverbinding en een beeldscherm.

Mocht je nog geen beeldscherm hebben? Ook hier kunnen wij jou mee helpen. Wij kennen ze allemaal en in iedere situatie: groot, klein, buiten, binnen, statisch of interactief.

Narrowcasting van Digicasting is inclusief:

  • Een ‘Plug & Play’ Narrowcastingplayer
  • Uitzendgarantie met o.a. player defect, dan een nieuwe
  • Narrowcasting sjabloon in eigen huisstijl
  • Gebruik eigen gebruiksvriendelijke ‘Drag & Drop’ CMS
  • CMS updates
  • 24/7 Support
  • HDMI- en netwerkkabel

NARROWCASTING VOOR IEDERS BUDGET
Narrowcasting van Digicasting is betaalbaar, past in ieders budget en je kan er direct mee aan de slag. Van een enkel beeldscherm in de wachtkamer van de fysiotherapeut, de hakkenbar, slager of bakker tot meerdere beeldschermen in een multifunctioneel gebouw of een groot LED scherm in een zwembad… bij Digicasting ben je aan het juiste adres!

Inclusief de ‘Plug & Play’ narrowcastingplayer en het ‘Drag & Drop’ CMS is onze narrowcasting aansluiten, een uitzending maken en deze laten zien aan jouw doelgroep, een fluitje van een cent. Zonder poespas, zonder omkijken, stabiel en geheel onafhankelijk bepaal jij tegen een zeer betaalbaar tarief wat je laat zien. 

JOUW INFORMATIE OOK OP DIT LED-SCHERM IN WIJHE?
Op deze A1 locatie in ‘de parel van Overijssel’, hebben wij een groot opvallend LED-scherm geplaatst die -of je het nu wil of niet- zeker in het oog springt. Met zo’n 20.000 views per week valt jouw advertentie zeker op en ben je binnen de kortste keren op een originele manier onder de aandacht gebracht van de mensen die hier dageljiks het kruispunt en spoorwegovergang passeren. Jouw informatie ook minimaal 720 keer per 24 uur op dit 1,20 meter brede en 2,00 meter hoge beeldscherm? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie met ook nog eens een speciale aanbieding.

EEN BEELDSCHERM HUREN
Voor op een beursstand, opening van een winkel of tijdelijke aandacht voor een nieuw product in de showroom? Beeldscherm voor binnen, buiten, groot, klein, een korte of juist een langere periode huren… ook hiervoor ben je bij Digicasting aan het juiste adres. En als je wilt, dan helpen wij je ook nog met de invulling van de juiste content op het beeldscherm.

WIJ KOMEN GRAAG IN CONTACT MET JE

Ben je overtuigd en wil je narrowcasting van Digicasting deze week al gaan gebruiken? Of wil je eerst beter weten hoe het werkt, wat er allemaal mogelijk is, welk soort beeldscherm je erbij nodig hebt of kan je hulp gebruiken bij het vormgeven van jouw unieke narrowcasting-project? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met je op.